Mirele s-a inscris in partidul Noua Generatie al lui Gigi Becali

Victoria (90 de ani) a fost atent supravegheata la cununie de personalul medical si de sotul sau, care are 79 de ani
Victoria (90 de ani) a fost atent supravegheata la cununie de personalul medical si de sotul sau, care are 79 de ani
O saruta si ii asaza tandru o bucla rebela. Sunt de sapte ani impreuna, iar de 5 minute sunt sot si sotie. Florian si Victoria. Mirele are 79 de ani, iar mireasa tocmai a implinit 90.

Mireasa isi face aparitia spectaculos, lasandu-i cu gura cascata pe toti cei stransi, in sala Oficiului de casatorii al sectorului 3 din Capitala. Adusa cu targa si asezata pe un carucior, Victoria Popovici, pe numele sau de fata, are in jur martorii: doua asistente sociale si doi ambulantieri de la Salvarea BGS.

"De trei saptamani este asa", explica scurt cineva. Nea Radoi, mirele, nu o slabeste din ochi. O tine de mana tot timpul. Amandoi sunt imbracati la patru ace. Ea si-a pus chiar si margelele.

"Statul ocroteste casatoria si familia", silabiseste cu greutate Sanda Burbusanu, ofiterul starii civile. Lucreaza de 33 de ani la primarie si nu a mai vazut asa ceva. "Daca nu vedeam, nu credeam. Nu am avut niciodata un caz asemanator. Dar, ce sa faci cu dragostea?", povesteste ea facandu-si cruce.

Si-a sarutat mireasa timp de un minut

Apelul "sarutati mireasa" pare asteptat de Florian Radoi de mult timp. Se apleaca si saruta mireasa lung, cam un minut nu isi dezlipeste buzele de ale ei. Ea incepe sa planga.

Cineva imparte bomboane de ciocolata si toata lumea felicita mirii. Cei doi sunt imbarcati de autoritati intr-o ambulanta si adusi la domiciliul conjugal: "Casa Max", un asezamant social pentru persoanele varstnice.

De 7 ani traiesc in concubinaj

Mireasa are pensie 440 de lei noi, iar mirele primeste de la stat 500 de lei. Amandoi au mai fost casatoriti si acum sunt singuri. Ea a lucrat ca referent la un spital, iar el a fost inspector in asigurari. Mirele a ramas vaduv in 1994. Are o fata, dar nu il viziteaza niciodata. Singura lui familie sunt colocatarii de la "Casa Max".

Victorita - fosta Popovici, acum Radoi - a ramas vaduva in 1990. Pe sot l-a ingropat la Iasi si a venit apoi la Bucuresti, unde i-a iesit in cale Florian. "Suntem suflete-pereche," crede mirele. Acesta va trebui sa se imparta intre obligatiile casnice si cele politice, caci de cateva saptamani s-a bagat in politica. S-a inscris la Partidul Noua Generatie al lui Gigi Becali.

Mireasa a fost adusa la starea civila cu targa

"Pana cand moartea ne va desparti". Nea Radoi chiar crede in asta. Desi mireasa este bolnava si a fost adusa pe targa la nunta, acest lucru nu il sperie pe proaspatul tovaras de viata al Victoritei. si-a tras patul langa al ei si are grija de ea. Atat.

"Ne casatoream mai demult, dar ea nu a vrut. De cateva saptamani este in starea asta, dar stie tot ce se intampla. Nu ma are decat pe mine", explica proaspatul mire.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.