"Eu nu sunt un candidat al vreunui partid. Sunt presedintele Romaniei suspendat si nu imi este suficient sprijinul lor (PD si PLD-n.r) si nu ma autointitulez a fi candidatul lor. Am nevoie sa vina langa mine, sau poate romanii au nevoie, societate civila, oameni neangajati politic, poate si cei angajati politic, care cred ca este un moment important", a declarat ieri Traian Basescu.
Declaratia a fost facuta dupa ce Basescu s-a intalnit ieri cu liderii PD si PLD la sediul de campanie din strada Vasile Lascar. "S-a hotarat sa existe o coordonare intre echipa de campanie a PLD si cea a PD" a declarat Valeriu Stoica, care a participat la intalnire. La randul sau, vicepresedintele PD, senatorul Radu Berceanu este de parere ca "daca facem doua campanii separate, atunci mesajul nostru va fi si mai puternic". inainte de a pleca de la intalnire Basescu a declarat ca parlamentarii care au votat suspendarea sa sunt parte "a acelui lot de 322, care va deveni un numar rau pentru Romania".


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.