Asa cum a promis ca va face, in caz ca "Baselu` va fi suspendat", Mircea Badea a aparut la "Gura presei" de joi seara invesmintat intr-un maiou negru ("de analist") si purtind la git celebra cravata cu "vacute care fac sex" intr-un rafinat cimp alb-negru
A inminat si pretioasele clasoare celor doi "megasmecheri" (Sorin Rosca Stanescu si Dan Andronic) care au cistigat pariul. Dupa pierderea suferita, tot nu s-a invatat minte si a continuat seria ramasagurilor - tot cu Sorin Rosca Stanescu. Obiectul noului pariu este ca Basescu n-o sa-si dea demisia. Badea n-a renuntat la parerile lui si, riscind sa piarda si cartoanele din care intentiona sa-si faca o "casa" in Piata Unirii, a continuat sa-si pastreze pozitia: Basescu nu va demisiona! Iata ca, de data asta s-a dovedit un bun cunoscator al "codului onoarei" dupa care actioneaza prezidentul suspendat, drept pentru care si-a recuperat cu brio "investitia", Sorin Rosca Stanescu suferind o infringere de anvergura!


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.