Viitoarea televiziune a lui Gigi Becali are in plan transmisiuni de la slujbe religioase si de la antrenamentele echipei Steaua.

Becali TV este numele televiziunii pentru care Silviu Prigoana a depus saptamina aceasta dosarul la Consiliul National al Audiovizualului, in vederea obtinerii unei licente. Postul este detinut de FC Steaua, iar proiectul sau a fost realizat de Silviu Prigoana, care ii va asigura si suportul tehnic. Dosarul a fost respins insa, din cauza unor documente lipsa, dar va fi rediscutat miercurea viitoare.

Ralu Filip, presedintele CNA, ne-a declarat ca o problema o va reprezenta si numele canalului, Becali TV. "I-am spus domnului Prigoana ca e o problema cu denumirea, pentru ca e numele unui lider de partid si nu cred ca vom fi de acord cu el", a mai spus Filip. "Clientul meu mi-a dat o denumire, eu am facut proiectul cu el. De nume se ocupa patronul, domnul Becali", a replicat pentru "Cotidianul" Silviu Prigoana, cel care a oferit consultanta si pentru "Cosmos"-ul lui Vadim Tudor.

El a adaugat ca "asociatul unic este FC Steaua" si ca "nu s-a discutat inca partea cu bugetele, dar exista doua variante, in digital sau in high definition. Prima ar ajunge la 1,5 milioane de euro, iar a doua pina la doua milioane de euro".

In ceea ce priveste grila de programe, Ralu Filip ne-a povestit ca "in program vor fi in principal slujbe religioase, goluri, antrenamentele echipei Steaua". Becali nu este la prima tentativa de a avea o televiziune, in urma cu citiva ani el incercind sa obtina licenta pentru Becali TV, cu ajutorul lui Aristide Buhoiu. Attila Gasparik, vicepresedintele CNA-ului, considera proiectul benefic, pentru ca, "in acest fel, ca si in cazul lui Vadim Tudor, Becali va fi mai putin prezent la celelalte televiziuni". (Alexandra Badicioiu, Cosmin Popan)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.