"Avocatul lui Omar Hayssam, Mordechai Tzivin este omul care poate distruge stabilitatea politica de la Bucuresti", acesta este pe scurt scenariul "stintiifico-fantastic" prezentat de cotidianul "Jerusalem Post".

Potrivit cotidianului, avocatul israelian, care l-a reprezentat scurt timp pe Omar Hayssam, acuzat de terorism si coruptie, este implicat intr-un scandal politic in Romania, care ar putea avea consecinte grave in politica romaneasca. Pe de alta parte, acelasi Tzivin sustine ca ar avea informatii cu privire la o "legatura bolnavicioasa" ce se presupune ca ar exista intre presedintele tarii, Traian Basescu si sirian. "Partidele de opozitie si partidul premierului roman, cea mai mare factiune a coalitiei, spera ca Tzivin va face legatura dintre Basescu si Hayssam si coruptie, situatie care ar putea duce la alegeri anticipate", incheie apocaliptic cotidianul.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.