Un tinar de 27 de ani, om de incredere al premierului, va avea pe mina toate licitatiile si fondurile Companiei de Autostrazi.
Un consilier al primului-ministru va fi promovat ca director general al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale, dupa ce fostul ministru democrat Gheorghe Dobre l-a dat afara de la Ministerul Transporturilor in primavara anului trecut. Mihai Grecu a lucrat la cabinetul fostului secretar de stat Septimiu Buzasu, iar Ludovic Orban il promoveaza "pentru ca este de incredere". "L-am ales pe Mihai Grecu pentru ca am incredere in el. Profesional", a aratat Orban. La rindul sau, noul sef de la CNADN nu a vrut sa faca declaratii spunind ca nu a primit inca ordinul de numire in functie. "Trebuie sa vorbesc intii cu ministrul Transporturilor pentru a stabili o strategie de prezentare in fata presei", a spus Grecu.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.