Vice-premier si lider al Partidului Democrat, Adrian Videanu a afirmat ca Alianta PNL-PD nu se simte confortabil avind ca partener de guvernare Partidul Umanist. In cadrul emisiunii "Romania la raport", realizata de Carol Sebastian la Radio MIX, Adrian Videanu a acuzat ca in judete precum Hunedoara, Galati sau Suceava, umanistii acopera liderii PSD (asculta inregistrarea audio).

Adrian Videanu a declarat ca este preferabil ca instabilitatea politica sa dureze 3 luni in loc de 4 ani. El s-a declarat partizanul solutiei alegerilor anticipate in loc de o majoritate nesigura (asculta inregistrarea audio).

In ceea ce priveste negocierile cu Fondul Monetar International, Videanu sustine ca in scrisoarea de intentie Guvernul de la Bucuresti cere Fondului Monetar sa renunte la ideea majorarii TVA-ului (asculta inregistrarea audio).

Intreaga emisiune poate fi ascultata pe www.infomix.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.