Comitetul Director al Societatii Romne de Televiziune (SRTv) a hotarit ieri, in urma analizei situatiei financiare a institutiei, sa nu se acorde prime de Paste angajatilor, au declarat reprezentanti ai Departamentului de Comunicare al SRTv.
Conducerea SRTv a decis ca efortul financiar pe care il implica majorarea cu 6,5% a fondului de salarii impiedica acordarea primelor de Paste. Un alt motiv pentru care comitetul a decis ca anul acesta sa nu acorde prime de Paste salariatilor este, potrivit Departamentului de Comunicare, nivelul scazut al lichiditatilor. Potrivit Contractului Colectiv de Munca din SRTv, salariatii pot beneficia de prime de Craciun si de Paste in functie de resursele financiare ale institutiei. SRTv se confrunta cu o situatie financiara dificila.

Presedintele-director general al SRTv, Tudor Giurgiu, a anuntat, la inceputul lunii martie, ca, in 2007, TVR va avea un buget de austeritate si ca televiziunea publica face demersuri pentru a mari taxa radio-tv de la 4 lei la 6 lei. El a mai spus ca, daca nu se va mari taxa radio-tv, Televiziunea Romana risca sa nu-si mai poata indeplini misiunea de serviciu public.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.