Fostul sef al spionajului comunist ii va aranja patronului Stelei o intilnire cu vicepresedintele american Dick Cheney.

Portile Casei Albe se vor deschide in luna iunie pentru Gigi Becali. Atunci, liderul PNG ar urma sa fie primit de vicepresedintele american Dick Cheney. Intrevederea cu adjunctul celui mai puternic om al planetei se va desfasura in cadrul unui turneu in SUA pe care latifundiarul din Pipera il va efectua in sinul comunitatilor de romani din Detroit, Chicago si New York.

Potrivit vicepresedintelui PNG Catalin Dancu, intilnirea cu Cheney ar uma sa fie intermediata de fostul sef al Directiei de Informatii Externe a Securitatii din perioada regimului comunist, generalul Ioan Mihai Pacepa. "Cu domnul Pacepa am o relatie de client-avocat, din cind in cind ma consult cu Domnia sa si il mai rog sa ma ajute cu cite o relatie", ne-a declarat Dancu.

Data intrevederii cu vicepresedintele american nu a fost stabilita inca, dar, la sfirsitul acestei luni, Catalin Dancu va pleca in State impreuna cu Dan Pavel pentru a pune la cale tot turneul. Agenda politica americana a patronului Stelei ar urma sa includa mai multe intilniri cu sefii comisiilor de politica externa din Congresul american si o intrevedere cu liderii comunitatii evreiesti din SUA.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.