Prezentatorul Jurnalului TVR Cosmin Prelipceanu va prelua sarcinile editoriale ale Rodicai Culcer din cadrul departamentului de Stiri al SRTv, iar presedintele Tudor Giurgiu se va ocupa de problemele administrative ale sectiei
Directoarea departamentului de Stiri al Societatii Romane de Televiziune (SRTv), Rodica Culcer, este in concediu medical din data de 5 martie. Cu o zi inainte de a intra in concediu, presedintele-director general al SRTv, Tudor Giurgiu, anuntase, intr-o conferinta de presa, ca intentioneaza sa o demita pe Rodica Culcer. "Exista niste lucruri pe care (...) nu le-a facut", a declarat Tudor Giurgiu in respectiva conferinta de presa, referindu-se la directoarea de Stiri, Rodica Culcer. El a mai spus ca directoarea nu a fost "suficient de dinamica" si ca stirile au nevoie de o schimbare.

Rodica Culcer a fost acuzata ca, in editia din 22 ianuarie a emisiunii "Zona fierbinte", nu a reactionat cu impartialitate la declaratiile presedintelui Traian Basescu si nu i-a cerut dovezi pentru acuzatiile pe care acesta le-a adus mai multor lideri politici. Potrivit Comisiei de etica si arbitraj a SRTv, Rodica Culcer a incalcat, in acest caz, Statutul ziaristului din SRTv si Codul deontologic al jurnalistului adoptat de Clubul Roman de Presa (CRP).


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.