Pretextul acestei initiative este asigurarea securitatii demnitarilor romani si straini

O camera de supraveghere de tip "cap de musca " a aparut de ieri pe cornisa de sub acoperisul imobilului de pe bulevardul Elisabeta, unde este sediul administrativ al Primariei Capitalei. Camera a fost instalata in mare secret de echipe de muncitori care au lucrat ieri, aproape toata ziua, in podul cladirii municipalitatii.

Secretul este de inteles, pentru ca instalatia de supraveghere este a Serviciului de Protectie si Paza (SPP). "A fost o cerere oficiala facuta cu ceva timp in urma de SPP si noi am avizat pozitiv cererea", declara primarul general al Capitalei, Adriean Videanu. Potrivit edilului-sef, Primaria Capitalei se afla pe unul din traseele pe care trec coloanele oficiale insotite de echipajele Serviciului de Protectie si Paza.

Videanu si-a pus la bataie balconul

Camera este montata undeva deasupra balconului din dreptul cabinetului primarului general si acopera intregul perimetru de pe Bulevardul Elisabeta din dreptul Gradinii Cismigiu. Instalatia de supraveghere a fost montata prin podul cladirii si nu este administrata de Primaria Capitalei, ci de SPP. Potrivit directorului administrativ al imobilului municipalitatii, primaria a pus la dispozitie numai spatiul, in timp ce operatiunile de intretinere si exploatare apartin proprietarului, si anume SPP.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.