Vanzarile on-line incep sa prinda contur si in satul romanesc. Tot mai multe oferte de comercializare a produselor alimentare, dar si a animalelor, sunt postate pe site-uri

Chiar daca pentru cei mai multi tarani calculatorul continua sa ramana o enigma, o parte din ei au acceptat provocarea de a-si promova si vinde produsele cu ajutorul tehnologiei moderne. Se intampla in toata tara. Pentru inceput, fiindca tastatura nu prea are vreo legatura cu... legatura de marar sau capatana de varza, taranii au apelat la ajutoare.

I-au sprijinit sa se initieze in tainele calculatorului copiii sau rudele mai tinere, generatie pentru care internetul face parte din cotidian.

Astazi, taranii din Suceava scot la vanzare, pe site-ul www.anunturi-agricole.ro, tot felul de produse alimentare sau animale.

De la lucerna, cartofi si varza murata pana la albine sau chinchila, pui de curca, purcei, dar si tractoare sau motopompe.

Muraturi scoase la vanzare... on-line

Brandusa Paslari, o femeie trecuta de mult de prima tinerete, din localitatea suceveana Milisauti, are postat un anunt pe site-ul www.anunturi-agricole.ro pentru vanzarea verzei murate. inca din primele zile, ne spune femeia, a primit telefoane din Bucuresti si Timisoara de la cei care voiau sa-i achizitioneze produsele. "Mi s-a parut pretul cam mic si am refuzat. Acum imi pare rau, dar poate ca se va mai uita cineva acolo, pe calculator", ne-a declarat femeia, plina de optimism.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.