Mihai Puwak, fiul fostului ministru al integrarii europene Hildegard Puwak, trebuie sa plateasca Agentiei Nationale pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale suma de 30.000 de euro. Curtea de Apel Bucuresti a respins ieri ca nefondat apelul declarat de fiul fostului ministru, impotriva unei decizii similare date de Tribunalul Bucuresti. Mihai Puwak trebuie sa inapoieze personal banii, dupa ce societatea care a fost chemata in judecata sa plateasca pretentiile, la care a fost asociat - SC MGH Super SRL -, a fost dizolvata.

Acest proces este pe rolul instantelor de judecata de peste doi ani de zile si a fost inceput de Centrul National pentru Programul de Formare Profesionala "Leonardo Da Vinci", care a subventionat cu 30.000 de euro MGH Super pentru un proiect privind "Formarea profesionala a muncitorilor in domeniul restaurarii in constructii", la care trebuiau sa participe 15 persoane.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.