Fostul premier Adrian Nastase a fost audiat, ieri, aproximativ o ora la Parchetul General, in calitate de martor in dosarul disjuns din "Rompetrol".
Adrian Nastase a fost citat pentru a da detalii legate de Ordonanta 118/2003 prin care datoriile istorice ale Petromidia, in valoare de 600 milioane de dolari, au fost transformate in obligatiuni.

Ordonanta 118/2003 a fost emisa de Guvernul Nastase, in octombrie 2003, si adoptata sub forma de lege de actualul parlament, in aprilie 2005. "Am avut o discutie destul de scurta cu procurorul si am reafirmat ca, din punctul de vedere al legalitatii, de vreme ce Ordonanta a fost aprobata de parlament si promulgata de presedintele Traian Basescu, daca se doreste o analiza foarte serioasa, ar trebui invitati toti parlamentarii si presedintele", a declarat Adrian Nastase, imediat dupa intalnirea cu procurorii.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.