PSD se leapada acum de medicul Serban Bradisteanu, trimis in judecata pentru coruptie, in pofida tuturor evidentelor.

Vicepresedintele PSD, Cristian Diaconescu, a declarat simbata ca medicul Serban Bradisteanu a fost exclus din PSD din 2001 pe motiv ca nu si-ar fi achitat cotizatia. El a facut aceasta declaratie in contextul trimiterii in judecata a lui Serban Bradisteanu pentru o mita de patru milioane de euro, primita ca urmare a coordonarii, in 2001, a unei licitatii de achizitie de aparatura medicala pentru sistemul penitenciar. Serban Bradisteanu ne-a declarat ca nu comenteaza spusele lui Diaconescu si a inchis telefonul cind l-am intrebat despre calitatea sa de membru de partid.

Coleg in toata regula

Faptele il contrazic flagrant pe Cristian Diaconescu. Intrat pe listele PSD in Senatul Romaniei, in decembrie 2000, Bradisteanu a ramas membru al partidului cel putin pina in 2004, cit a durat legislatura. Dovada stau cele citeva demersuri pe care acesta le-a avut impreuna cu partidul. Potrivit regulamentului, senatorii pot exercita dreptul de initiativa legislativa individual sau colectiv, prin grupul parlamentar de care apartin. Serban Bradisteanu a fost semnatar la patru initiative legislative colective, dintre care trei alaturi de alti colegi din PSD, iar o a patra semnata de parlamentari din toate partidele.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.