CNA verifica daca incasatorul numarul unu al amenzilor sale, OTV, le si plateste Administratiei Financiare. Postul lui Dan Diaconescu a mai incasat intre timp o mustrare in valoare de 25.000 de lei.
Consiliul National al Audiovizualului a decis ieri sa trimita o scrisoare Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ca sa intrebe cite dintre amenzile trimise postului de televiziune OTV au fost achitate pina acum. "N-am auzit sa se duca ANAF-ul sa il deranjeze pe domnul Diaconescu sa ii ceara banii. As fi curios daca Administratia Financiara de la sectorul 1 s-a dus sa bata la usa sa ia banii", a declarat Filip, citat de MEDIAFAX. OTV isi poate pierde licenta daca nu isi achita amenzile in termen de sase luni. Consiliul a mai sanctionat postul cu 25.000 de lei pentru editiile din 19 februarie si 12 martie ale emisiuniii "Dan Diaconescu Direct" pentru difuzarea de imagini cu camera ascunsa si incalcarea dreptului la viata privata.

In 2005 si 2006, OTV a primit cele mai multe sanctiuni din audiovizualul romanesc: 19 amenzi cu un total de 195.000 de lei in 2005, respectiv 25 de amenzi totalizind 292.500 de lei in 2006.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.