Italianul Danilo Coppola lua credite in numele unor firme-paravan apartinand unor straini
Mai multi romani din Roma, intre care un ospatar la un prestigios hotel italian, un zidar si sotia sa, dar si o femeie de serviciu, au fost implicati intr-un scandal care a scos la iveala afacerile murdare ale italianului Danilo Coppola. Acesta a fost arestat in urma cu cateva zile dupa ce a dat "o gaura" de 150 milioane de euro.

Unul dintre romanii al caror nume a fost folosit este Doru Trifan, ospatar la hotelul Daniel’s din Roma, hotel care apartine lui Danilo Coppola. Anchetatorii au stabilit ca romanul administra si o societate, Micop srl, fara sa stie de actele pe care le semna in contul societatii. Acesta este si motivul pentru care el nu este cercetat si a fost lasat in pace. Dar cum functiona mecanismul? Din 2002, Coppola a constituit si gestionat numeroase societati in Italia si in strainatate. Potrivit investigatorilor, sase dintre acestea ar fi fost transferate in Romania, pentru a impiedica cercetarile.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.