Medicul Razvan Tranca ramane in arest. Curtea de Apel Bucuresti a decis, ieri, sa admita recursul procurorilor la decizia Tribunalului Bucuresti care hotarase cercetarea in stare de libertate a chirurgului acuzat de viol si tentativa de omor calificat.
Tranca a incercat sa impresioneze judecatorii, admitand ca se poate considera ca a fost "imoral" intretinand relatii sexuale cu Andreea Mocanu, dar ca nu poate fi vorba de viol. "Nu sunt vinovat pentru nimic! Sunt imoral, dar nu sunt criminal si nici violator. As vrea sa fiu cercetat in libertate pentru a ma intoarce la copiii mei". Judecatorii tribunalului si-au motivat decizia cercetarii medicului in libertate si prin faptul ca declaratiile presupusei victime au fost destul de contradictorii. Alice Draghici, avocata medicului Tranca, a sustinut inca o data in fata instantei ca actul sexual s-a consumat cu consimtamantul Andreei Mocanu, care ar fi fost de mai multe ori in vizita in apartamentul medicului de pe Calea Mosilor. Draghici a invocat si datele criminalistice care ar infirma faptul ca raportul sexual a fost violent, singurul obiect vestimentar rupt fiind sutienul.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.