Premierul Calin Popescu Tariceanu l-a acuzat direct pe fostul ministru al Agriculturii Gheorghe Flutur ca a raportat date false in ceea ce priveste gradul de acoperire la nivel national al Agentiei de Plati si Interventie in Agricultura (APIA).

Descoperirea a fost facuta acum, cand Gheorghe Flutur nu mai e ministru si nici membru al PNL, ci a trecut in tabara PLD a lui Theodor Stolojan. "Discutam acum de structuri ca APIA care este la un nivel de operationalizare cu mult sub ceea ce a raportat anul trecut fostul ministru al Agriculturii (Gheorghe Flutur - n.r). Avem surprize extrem de neplacute in aceasta privinta si vreau sa spun public sa e foarte grav ce s-a intamplat. A raportat un grad de indeplinire de peste 90% si, de fapt, constatam acum ca nu este asa", a declarat ieri premierul Tariceanu la sedinta de bilant a Ministerului Administratiei si Internelor.

Negari

Gheorghe Flutur a respins categoric acuzatiile premierului, fiind convins ca acesta fie a fost dezinformat, fie a inteles gresit. "Resping orice acuzatie a premierului in acest sens. Este nejustificat si incorect sa caute vinovati, dupa ce a fost o perioada de gol la Ministerul Agriculturii, pana la numirea noului ministru", a reactionat Flutur la acuzele premierului.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.