A trecut o saptamana de cand din apartamentul chirurgului Tranca s-a prabusit de la etaj tanara Andreea Mocanu. Fata acuza, doctorul se apara. Declaratiile martorilor se bat cap in cap si lipsesc amanunte esentiale.

In seara zile de joi, 15 februarie, in jurul orei 21:00, politia a fost sesizata ca o fata dezbracata zace in fata unui bloc de pe Calea Mosilor. O echipa de la omoruri si criminalistica a ajuns la fata locului si a inceput primele cercetari. Politistii au sunat la usa apartamentului de la care martorii au indicat ca ar fi cazut fata. Razvan Tranca, doctorul acuzat acum de viol si tentativa de omor, nu a deschis politistilor. Acestia au reusit sa-l scoata din casa numai dupa ce mascatii au spart usa apartamentului.

Medicul a fost dus pentru audieri la sediul Politiei Capitalei. Procurorii l-au retinut pentru 24 de ore, sub acuzatia de tentativa de omor, el urmand sa fie prezentat Tribunalului Bucuresti cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile.

Intre timp, Andreea Mocanu, tanara care s-a prabusit de la etajul sase, a fost transportata la Spitalul de Urgenta Floreasca, unde i s-a pus diagnosticul de traumatism cranio-cerebral minor, contuzie abdominala si lombara dreapta, luxatie la umarul drept, fractura cu mai multe fragmente la calcaiul drept, o departare a oaselor bazinului, o rana la palma dreapta, zgarieturi si pneumotorax (aer in cavitatea pleurala). Ea ar fi spus personalului de la ambulanta, inainte de a intra in stare de soc, ca doctorul o chemase acasa sa-i schimbe un pansament si ca ar fi aruncat-o pe geam.

La spital, fetei i se recolteaza probe pentru a se stabili daca si cand a avut relatii sexuale. Ulterior se constata ca fata avusese un act sexual recent, iar doctorul Tranca este dus la testul ADN pentru a se afla daca sperma ii apartine.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.