NECLARITATE. Din declaratiile Andreei si mamei sale nu se intelege exact cand a devenit violent agresorul
Chiar cu cateva ore inainte ca Andreea Mocanu sa se prabuseasca sub balconul chirurgului, sotia acestuia fusese pe holurile Tribunalului. Ieri, surse judiciare au confirmat ca Mariana Tranca, sotia chirurgului acuzat de viol si tentativa de omor, intentase divort.

La data de 8 februarie a.c., Mariana Tranca a fost pentru prima oara la Judecatoria Sectorului 2, unde a depus cererea de divort. Termenul stabilit pentru prima infatisare este 15 martie. Cu toate acestea, in toate declaratiile pe care le-a facut doamna Tranca a sustinut nevinovatia consortului sau. Chiar daca ea a intentat actiunea de divort, a subliniat mereu ca celor doi copii ai lor le este dor de tata. Pe de alta parte, se pune intrebarea daca nu cumva sotia doctorului cauta probe pentru proces si i-a surprins pe cei doi in casa, generand astfel un conflict.

TRANCA, LA ANALIZE. Probele biologice stranse de anchetatori de la Andreea Mocanu au aratat ca a avut loc un act sexual.

In urma cu doua zile, medicii i-au prelevat si doctorului Tranca mostre ADN. Rezultatul analizelor, care va stabili daca sperma recoltata din vaginul fetei apartine sau nu lui Razvan Tranca, se va da cel mai probabil saptamana viitoare. "Este durata normala pentru acest tip de analiza", spune medicul legist de la IML "Mina Minovici".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.