Consiliul de Onoare al Clubului Roman de Presa a analizat ieri sesizarea primita din partea Asociatiei Consumatorilor de Media, Agentiei de Monitorizare a Presei, Centrului pentru Jurnalism Independent, Centrului Roman pentru Jurnalism de Investigatie si Conventiei Organizatiilor de Media cu privire la relatia dintre Gigi Becali si Pro TV, potrivit agentiei Mediafax.

Organizatiile au avut in vedere luarea unei decizii vizavi de acuzatia potrivit careia firme apartinand grupului Pro isi platesc anumite datorii fata de latifundiarul din Pipera prin publicitate mascata la clubul Steaua si Hotelul Marriott.

Codul deontologic nu e incalcat

Consiliul de Onoare al Clubului Roman de Presa a ajuns la concluzia ca nu sunt dovezi care sa duca la o legatura a aspectului comercial cu continutul editorial in ceea ce priveste subiectul legaturii comerciale intre Gigi Becali si Pro TV.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.