Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat, ieri, ca scrisoarea presedintelui Traian Basescu trimisa conducerii Parlamentului pe tema referendumului privind votul uninominal este "o compunere infantila de copil de clasa a II-a, plina de agramatisme si de expresii pleonastice".
Vadim Tudor, vicepresedinte al Senatului, a aratat presei, dupa sedinta Birourilor Permanente ale Camerei Deputatilor si Senatului, scrisoarea lui Basescu care se intinde pe o jumatate de pagina. Vadim a mai spus ca este de acord ca Basescu sa vina in Parlament sa explice motivele necesitatii unui vot uninominal. "Ce sa-mi mai explice, cind expresiile lui (ale lui Basescu - n.r.) se rezuma la "marele licurici" si "la Golden Blitz" si la "Elena Udrea"? Sa vina, dar sa nu ne bage noua pumnul in gura. Sa vina, dar ce tavaleala am sa-i dau!!!", a spus C.V.Tudor.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.