Lumea medicala bucuresteana a fost zguduita de un incident grav, petrecut joi seara. Un chirurg este banuit de politisti ca ar fi violat o pacienta de nici 18 ani, dupa care ar fi aruncat-o de pe balconul apartamentului sau, situat la etajul sase

Doctorul Razvan Tranca, in varsta de 45 de ani, chirurg la Spitalul de copii "Grigore Alexandrescu", a fost ridicat de oamenii legii numai dupa ce mascatii au spart usa de la intrare.

A cazut in pielea goala, printre crengi

Andreea Maria Mocanu a supravietuit deoarece caderea i-a fost amortizata de ramurile unui copac. Acum este internata la sectia de reanimare a Spitalului de Urgenta Floreasca, aflandu-se in stare grava, dar stabila. Ea a fost gasita, in jurul orei 20.30, goala, pe caldaramul din fata blocului, aflat pe Calea Mosilor nr. 237. Doua femei care lucrau la statia de termoficare i-au sarit in ajutor. Una dintre ele a anuntat politia si salvarea, care au ajuns dupa o jumatate de ora, iar colega ei a acoperit-o pe tanara cu o patura si a incercat s-o linisteasca.

"La ora 20.26 am auzit ruptura de crengi si o bubuitura. Cand am iesit afara, fata zacea pe spate, dezbracata. Nu-si putea misca decat mana dreapta. Cerea sa-i gasim cerceii, pe care ii pierduse", a povestit Florica Stroe. "A spus c-a aruncat-o Tranca, dupa ce a incercat sa abuzeze de ea", a completat femeia. Tot Florica Stroe a adaugat ca sotia medicului, Mariana, a ajuns imediat la locul faptei si a vorbit cu tanara. "Ii zicea copilei: «Nu spune ca el te-a aruncat!» Dupa aia, cand a venit salvarea, a incercat sa mearga cu ea la spital, dar n-au lasat-o vecinii", a mai zis angajata statiei de termoficare.

Razvan Tranca, cunoscut ca agresiv

Vecinii cred ca Razvan Tranca si-a sunat sotia la cateva clipe dupa incident. Totusi, ei isi amintesc ca doctorul era "impulsiv si agresiv" cu nevasta-sa, care fugise de acasa cu cateva zile inainte.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.