PD a prezentat ieri o inregistrare video care ar proba faptul ca senatorul PRM Claudiu Tanasescu a votat de doua ori la motiunea anti-Macovei.

"Mi se pare absolut jenant ca ministrul Justitiei, tocmai ministrul Justitiei sa fie furat in Senat", a acuzat, dupa prezentarea inregistrarii, presedintele executiv al PD, Adriean Videanu.

In inregistrarea sedintei in care a fost dezbatuta motiunea anti-Macovei, Dan Claudiu Tanasescu apare in fata urnelor de vot cind erau strigati senatorii de la litera "S" si introduce cele doua bile in urnele de vot. Un minut si jumatate mai tirziu, cind este strigat numele sau de catre secretarul de sedinta, senatorul peremist repeta demersul.

Tanasescu vrea clipul

"Noi vom sesiza Biroul Permanent al Senatului sa ne spuna cite astfel de situatii mai sint. Dupa ce se va face ancheta de rigoare, vom abilita grupul nostru din Senat sa solicite organelor abilitate ale statului sa clarifice aceste aspecte", a conchis Videanu.

"Il dau in judecata pe Videanu. Sa-mi arate clipul! Videanu nici nu a fost in sala. De unde face el asemenea afirmatii? Videanu trebuie sa spuna de unde a luat imaginile. Nici nu se pot lua imagini. Cum sa votez de doua ori? E o copilarie", a venit raspunsul acuzatului, desi stia ca toate sedintele de plen sint inregistrate. Ulterior, printr-un comunicat, Tanasescu a tinut sa precizeze ca a glumit. "Eu sint scriitor si glumele scriitorilor sint bine cunoscute. Efectiv, eu am simulat", a declarat Dan Claudiu Tanasescu.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.