Intelegerea Becali-Marriott-PRO TV, prin care postul e acuzat de publicitate mascata, a fost completata ieri cu o noua piesa: datoriile trustului PRO catre Marriott, pentru cazarea unor actori straini.

In urma neachitarii cazarii la hotelul Marriott la peste 60 de actori straini, care au filmat in perioada 2003-2004 la studiourile de la Buftea, firmele in care este actionar Adrian Sirbu, Media Pro Pictures si Media Pro International, au acumulat datorii de 2,4 miliarde de lei (aproximativ 85.000 de dolari) catre hotel. Pe 12 august 2005, conducerea hotelului Marriott a decis actionarea in Justitie a celor doua firme pentru recuperarea datoriilor, conform dosarelor scoase ieri la iveala de catre Centrul Roman pentru Jurnalism de Investigatie.

Dupa demararea procesului, avocatii hotelului Marriott au pierdut procesul cu firmele lui Sirbu intr-un mod ciudat. Ei au uitat sa timbreze cererea de chemare in judecata, fapt ce a obligat judecatorul sa anuleze actiunea. "Noi nu am pierdut procesul. Nu pot sa comentez mai departe, datorita obligatiilor de confidentialitate pe care le avem fata de clientii nostri", ne-a declarat ieri Ovidiu Constantinescu, PR manager la casa de avocatura "Bostina si Asociatii", care a reprezentat interesele hotelului Marriott.

O posibila explicatie a comportamentului ciudat al avocatilor hotelului Marriott ar putea fi ca ambele parti au ajuns la o altfel de intelegere. Gigi Becali a declarat saptamina trecuta la B1 TV: "O firma care colabora cu PRO TV avea o datorie fata de Steaua din drepturile tv. Eu trebuia sa platesc catre Marriott, unde aveam sediul, iar Marriott ii dadea reclama PRO TV-ului. N-au mai primit banii si a fost o compensare in trei". Fathi Taher, coproprietar al hotelului, ne-a transmis un SMS in care a precizat ca "firma (Marriott - n.r.) trebuia sa-si recupereze datoria".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.