Becali si-a pus partidul in slujba crucii, iar pe Dumnezeu l-a facut ideolog de serviciu.
Ocupat cu toate pacatele lumii, Dumnezeu pare sa-si fi gasit timp sa scrie o pagina memorabila si pentru doctrina politica a Partidului Noua Generatie - Crestin-Democrat, condus de Gigi Becali. Sau cel putin asa reiese din brosura lansata ieri de liderul PNG-CD si in care au fost incluse, ca atare, si Cele Zece Porunci. "Daca tot facem o politica crestin-democrata, nu este normal sa trecem Decalogul?", s-a intrebat Becali, care stie si cine este cel mai competent ginditor politic. "Cel mai bun ideolog si profesor de doctrine a fost Cristos, adica Dumnezeu, nu?", crede patronul Stelei.

De altfel, documentul ale carui sectiuni pamintene au fost scrise de profesorul de politica al lui Becali, Dan Pavel, musteste de la prima pagina pina la ultima de trimiteri religioase si citate din Scriptura, toate puse sub umbrela ideologica a crestin-democratiei europene de la care PNG-CD se revendica.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.