Ancheta interna a TVR, efectuata de o comisie speciala, a luat la puricat traseul facturii trimise de Telesport.
Practic, comisia ancheteaza toate persoanele care s-au ocupat de aceasta plata, adica responsabilii din Departamentul Sport, si cei de la Directia Economica, in frunte cu Claudia Voicu, sefa departamentului. "Soacra" lui Vlad Enachescu, mama iubitei sale, Daniela, nu se afla insa printre cei anchetati.

Conform unor surse din TVR, doamna Cornelia Hura este sefa departamentului financiar-contabil si nu are printre atributiuni efectuarea de plati. Contactul cu angajatii TVR a devenit din ce in ce mai greu, astazi fiind trimisa o noua circulara care avertiza personalul institutiei sa nu mai incalce regula comunicarii exclusive prin departamentul specializat. Cristina Constantinescu, directoarea Departamentului de Comunicare si Reprezentare din TVR, a declarat ca detaliile anchetei vor fi facute publice abia cand aceasta va fi finalizata.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.