Trei tinere il acuza pe artist de distrugere, violare de domiciliu si tulburare de posesie

In 2005, familia Marin, adica Ioana, Bodo si cei doi caini ai lor, au pus ochii pe o vila, din zona Domenii, strada Av. Sanatescu Stefan. Au fost atrasi de "potentialul" imobilului, pentru ca acesta nu se afla intr-o stare grozava, iar pretul de achizitie putea fi, asadar, mai mic.

Politica de "ocupare" a vilei a fost step by step, adica s-a incercat convingerea locatarilor sa-si vanda apartamentele familiei Marin. Din declaratiile existente reiese ca cele doua batrane, care aveau apartamente in imobil, au vandut de frica. Cei care voiau sa cumpere tot imobilul aveau doi caini pe care ii lasau liberi in curte, astfel ca batranelor le era frica sa mai mearga la piata sau in vizite. Mai mult, erau presate sa vanda, sub amenintarea ca imobilul va intra in renovare si ca ele nu vor avea bani sa plateasca lucrarile. Si uite asa, cum-necum, familia "Bodo" avea, in 2006, aproape tot imobilul in actele de proprietate. Aproape tot…

Plagere "de furt, tulburare de posesie, distrugere"

Pe baricada, impotriva avantului imobiliar al sotilor Marin, au ramas trei eleve, mostenitoare ale unui apartament, la parter. Fetele mai detin si o cota parte din demisol (baie+bucatarie), de unde au cale de acces in apartament, dar si o cota parte din mansarda.

Cuiul lui Pepelea! Situatia a devenit si mai complicata cand fetele i-au refuzat lui Bodo penibila oferta de 10.000 de euro. Deja se acumula tensiune intre vecini. Lucrurile au scapat de sub control cand cele trei tinere au fost "evacuate" fortat. Citam din declaratia-plangere facuta, in septembrie 2006, de Panaiotide Ariadna-Teodosia, una dintre cele trei tinere proprietare ale apartamentului din str. Sanatescu: "In data de 17.09.2006, orele 16, ajungand la imobilul din strada Sanatescu Stefan, am descoperit ca usa de acces la apartament a fost sparta, incuietoarea, deteriorata, iar la subsol, unde avem bucataria si baia, au disparut toate usile, inclusiv cea de acces. Din incinta apartamentului lipsesc cada, usile, doua chiuvete (baie si bucatarie), caloriferul, rafturi din camara, racordul de gaze pentru aragaz, masa de bucatarie, un racitor si diverse alte bunuri mobile care se gasesc de obicei intr-o bucatarie.

Incercand sa aflu ce s-a intamplat, am gasit in curtea imobilului o echipa de muncitori. In data de 18.09.06, dna Panaiotide Maria Agata (…), mama mea, s-a deplasat la imobilul din strada Sanatescu, incercand sa afle unde sunt lucrurile noastre. A descoperit in incinta imobilului o echipa de muncitori, condusa de un domn inalt (…) Acesta i-a spus mamei mele ca dumnealor au intrat in apartamentul meu si au scos toate bunurile ce lipsesc, intrucat vecinul meu, dl Bogdan Marin, si sotia sa, dna Ioana Marin, le-a comunicat muncitorilor ca le apartine intregul imobil si ca pot incepe lucrarile de amenajare peste tot (…) Nu am fost contactata sau instiintata de faptul ca urmeaza sa intre muncitori in casa noastra si nu am fost de acord cu aceste lucrari".


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.