TVR a angajat o firma de avocatura pentru a-si redobindi drepturile asupra campionatului intern de fotbal, pierdute din prostie.

Scandalul pierderii de catre Televiziunea Romana a drepturilor de televizare a meciurilor de fotbal din Liga I este departe de a se fi terminat din punctul de vedere al postului public. Presedintele-director general al TVR, Tudor Giurgiu, care si-a acuzat propriii angajati de complot, va trece la masuri. Giurgiu a convocat o sedinta a Consiliului de Administratie, in cadrul careia este posibil sa se ia masuri impotriva responsabililor de la departamentele Sport si Economic, desi, conform propriilor declaratii, ancheta ar trebui sa dureze 20 de zile.

Prezenti in emisiunea "Stirea zilei" de la Antena 3, seful de la TVR si presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, au facut noi dezvaluiri cu privire la filmul pierderii drepturilor tv.

Somatie dubla la Economic

Telesport a trimis somatia de plata in dublu exemplar, la departamentele Economic si Sport.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.