O noua teorie: televiziunea publica a fost „sapata" din interior

Scandalul transmisiunilor meciurilor din campionatul intern continua. Au aparut noi teorii si acuzatii.

Catalin Tolontan a inaintat, bazat pe informatii din piata, teoria conform careia persoane din TVR s-ar fi "ocupat" de transmisiunile meciurilor si de "respectarea" contractului cu Telesport, in asa fel incat Horatiu Nicolau, detinatorul drepturilor de televizare, sa poata sa le vanda in alta parte.

Certuri intre televiziuni

Nicolau incalca astfel intelegerea verbala facuta cu Dumitru Dragomir, de a asigura si televiziunii publice transmiterea unor meciuri. Ca urmare a scandalului, cele mai importante partide vor putea fi vazute numai pe Kanal D, postul ce se va lansa pe 18 februarie.

Unul dintre perdantii intregii afaceri a intrat ieri in lupta mediatica. Directorul de marketing al Boom, Ionut Bodea, il acuza pe Horatiu Nicolau, seful Telesport, proprietarul drepturilor de difuzare a meciurilor din Liga I, de farsa financiara. Ionut Bodea a declarat ca oferta facuta de Boom era net superioara celei a Kanal D, 6.000.000 de euro, fata de cei 4,4 pe care ii plateste televiziunea turca, conform unor surse din piata.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.