Alegerile pentru Parlamentul European ne vor costa peste 80 de milioane de lei. Secretarul de stat din cadrul MAI, Paul Victor Dobre, a spus ca fondurile destinate alegerilor pentru Parlamentul European vor fi luate din Fondul de Rezerva Bugetara a Guvernului.

Ieri in cadrul sedintei executivului au fost stabilite ultimele detalii tehnice legate de alegerile europarlamentare.

Primul ministru, Calin Popescu Tariceanu (foto), a anuntat ca Agentia de Strategii Guvernamentale se va ocupa de organizarea unei campanii de informare a populatiei cu privire la importanta alegerilor pentru Parlamentul European, tema fiind noua pentru romani.

"Agentia pentru Strategii Guvernamentale va demara un program de infomare a cetatenilor in legatura cu obiectivele pe care le urmarim la alegerile pentru Parlamentul European, vom prezenta temele care vor intra in dezbatere, cu alte cuvinte o campaniei pentru informarea si educarea electoratului in legatura cu semnificatia politica a alegerilor" a aratat premierul.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.