Adela Omar, sotia lui Omar Hayssam, cautat prin Interpol pentru terorism, a revenit, ieri-dimineata, in Romania, cu o cursa de Damasc cu trei saptamani inainte de a-i expira viza. Ea a declarat ca nu s-a intalnit cu sotul ei, doar a vorbit cu el la telefon despre starea sanatatii.
"Mi-a spus ca nu se simte bine, iar ultimele analize au iesit prost, medicii au descoperit ca are complicatii la ficat", a precizat ea, adaugand ca Hayssam este internat intr-un spital din Liban, unde va fi operat peste o luna. Adela Omar crede ca a fost urmarita de serviciile romane de informatii, inca de la plecarea din tara, si de aceea nu putea risca o intalnire cu Hayssam. Ea a precizat ca i s-a parut ca a fost urmarita de cineva si in avion, iar la aterizare au fost prezente persoane de la Ambasada Romaniei, dar si trupe speciale de securitate libaneze.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.