Jurnalista Gabriela Vrinceanu-Firea a refuzat ieri oferta lui Calin Popescu Tariceanu de a deveni purtator de cuvint al Guvernului.
Ieri dupa-amiaza, premierul Calin Popescu Tariceanu a invitat-o la Palatul Victoria pe Gabriela Vrinceanu-Firea, jurnalista de la Antena 3, pentru a-i propune postul de purtator de cuvint al Guvernului, in locul Oanei Marinescu, care urmeaza sa intre in concediu de maternitate. Invitatia a fost lansata miercuri seara, Gabriela Vrinceanu-Firea avind doar 24 de ore la dispozitie pentru a reflecta asupra propunerii.

Dupa aproximativ o ora de discutii, jurnalista a declinat oferta, preferind sa-si continue cariera de jurnalist. "Nu mi-a fost deloc simplu sa refuz, dar totusi am facut-o", ne-a declarat Gabriela Vrinceanu-Firea. Ea spune ca unul dintre motivele pentru care ar fi inclinat sa accepte oferta se leaga de excelenta colaborare pe care a avut-o cu Tariceanu la inceputul anilor ’90. Ea a lucrat intre 1992 si 1993 la postul de radio Contact, detinut de actualul premier.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.