Presedintele Traian Basescu a fost „salvat“ de inchisoare, in 2004, de catre fostul presedinte OADO, Florentin Scaletchi, care a intervenit pe langa procurori in acest sens. Cel putin asa a sustinut, ieri, in instanta, Gelu Voican Voiculescu
Gelu Voican Voiculescu a sustinut, ieri, in fata instantei care il judeca pe fostul presedinte OADO Florentin Scaletchi ca acesta a intervenit pe langa procurori, in 2004, pentru ca actualul presedinte Traian Basescu sa nu fie arestat. Voiculescu, membru OADO cu functia de comisar din martie 2006, a spus instantei ca Florentin Scaletchi a intervenit, in 2004, pe langa procurorii Vasile Draghici si Ilie Botos, ca sa nu fie arestat actualul presedinte Traian Basescu. "Basescu a fost trimis in judecata in libertate si datorita interventiei lui Florentin Scaletchi", a mai spus Voican Voiculescu in fata instantei Tribunalului Bucuresti.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.