Poetul Mircea Dinescu a aflat, recent, ca legea nu tine cont de faptul ca memoria iti mai joaca, din cind in cind, feste.
Ocupat cu scrisul, comentatul pe la TV, CNSAS si afacerile de la Cetate, Dinescu a uitat ca i-au expirat numerele de la masina. Asa se intimpla ca poetul face, acum, obiectul unui dosar penal dupa ce a fost depistat in trafic la volanul unui autoturism neinmatriculat. Mai exact, Mircea Dinescu este cercetat pentru conducerea unui autoturism neinmatriculat pe drumurile publice, fapta ce constituie infractiune.

"Mi-am cumparat un BMW X3, in leasing, si am uitat ca mi-au expirat numerele. Am mutat masina de la redactie acasa si m-au prins. E o chestiune banala. Astept sa-mi vina amenda acasa", ne-a declarat Dinescu. In cele mai multe cazuri, astfel de dosare penale se solutioneaza cu o amenda administrativa daca in urma cercetarilor se stabileste ca a fost doar o neglijenta si, mai ales, daca nu exista antecedente sau circumstante agravante de genul unui autoturism furat.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.