Cine sa-l modereze pe premier: Rodica Culcer sau Monica Ghiurco? O intrebare care a facut ceva deranj prin TVR si prin Palatul Victoria.
Premierul Calin Popescu Tariceanu a aparut miercuri seara la TVR avind ca moderator pe directoarea stirilor TVR, Rodica Culcer, desi emisiunea fusese anuntata la ora 16.00 ca avind-o moderator pe Monica Ghiurco. S-au executat promo-uri, iar informatia ca emisiunea va fi moderata de Ghiurco a aparut inclusiv pe agentia MEDIAFAX. In numai citeva ore, totul s-a schimbat, in locul primei anuntate a aparut pina la urma directoarea stirilor TVR. Explicatia pentru aceasta schimbare ne-a fost oferita de surse din TVR participante la discutii. Potrivit acestora, intr-o prima faza, directorul TVR, Tudor Giurgiu, ar fi fost informat ca Rodica Culcer nu este agreata ca moderator de catre premier, motiv pentru care a fost desemnata Monica Ghiurco. Amintim ca o parere foarte buna despre Monica Ghiurco a exprimat si fostul premier Adrian Nastase, in faimoasele stenograme PSD, afirmind despre aceasta ca "mie mi se pare ca e o fata bine intentionata".

Dupa citeva ore insa s-a revenit asupra deciziei si Rodica Culcer a fost in cele din urma agreata. Este de mentionat ca pina acum majoritatea interviurilor cu seful statului sau cu premierul au fost luate de Rodica Culcer.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.