Magistratii Tribunalului Bucuresti urmeaza sa se decida astazi, daca ii vor permite omului de afaceri, Ovidiu Tender, sa paraseasca temporar tara.
Motivul amanarii acestei decizii (n.r.-care trebuia luata ieri) l-a constituit faptul ca avocatii omului de afaceri nu au depus la dosar documentele necesare care sa-i sustina clientului lor cererea. Insa aparatorii au dezbatut in fata instantei aceasta problema, sustinand ca nu exista indicii si probe care sa ateste faptul ca omul de afaceri ar incerca sa se sustraga judecatii.

Motivul starii de sanatate precara a lui Tender a fost din nou invocat de aparatorii acestuia, insa inculpatul a precizat ca el nu se va duce la tratament in strainatate, mai precis la Barcelona sau la Viena, ci pentru a-si rezolva probleme de afaceri. "Binevoitor", Tender a explicat magistratilor ca ar aprecia daca, macar intre doua termene ale unui proces, instanta i-ar permite acestuia sa plece din tara. Procurorul de caz, insa s-a opus vehemnt cerererii, argumentand ca omul de afaceri ar fi incercat sa influenteze expertiza judecatoreasca. La finalul sedintei, presedintele completului a hotarat ca acest dosar sa aiba o oarecare continuitate, adica sa fie dezbatut o data la doua saptamani.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.