Dan Iosif, unul dintre politicienii nominalizati de procurori in dosarul bratarilor dacice, sustine ca fostul premier Nastase nu e strain de ancheta

Senatorul PSD Dan Iosif sustine ca, din cite stie el, "doar Adrian Nastase a fost chemat sa dea declaratii la Parchet despre bratari". Procurorii Parchetului General au prezentat luni seara patru dintre cele 15 bratari dacice recuperate. Seful Sectiei de Urmarire Penala, Marius Iacob, a afirmat ca Nastase si Iosif sint cercetati, dar impotriva lor nu s-a inceput inca urmarirea penala.

Al doilea atac

Declaratia de ieri a lui Iosif nu este prima referire a acestuia la Nastase in ancheta bratarilor. In vara lui 2005, fostul consilier al lui Ion Iliescu a povestit ziaristilor ca a provocat o discutie aprinsa pe aceasta tema la grupul parlamentar PSD. El i-a cerut lui Adrian Nastase sa-si apere membrii de partid si sa protesteze fata de actiunea procurorilor. Nastase, sustine Iosif, ar fi spus ca si el este deranjat de banuiala care se arunca asupra sa si i-ar fi trimis o scrisoare lui Ilie Botos, seful Parchetului General, in care se revolta fata de demersurile facute de procurori, pe care le considera "inadmisibile".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.