De Anul Nou, presedintele Traian Basescu va traversa un pod simbolic in Piata Universitatii, sub lumina a sute de reflectoare si artificii de jumatate de milion de euro

Primaria Capitalei va celebra intrarea in UE printr-o petrecere pina spre dimineata in Piata Universitatii, la care va lua parte si presedintele Traian Basescu. La miezul noptii, artificii de jumatate de milion de euro vor arde in cinstea Romaniei, timp de aproape un sfert de ora. "Am cumparat spectacolul de lumini si de artificii de la firma germana Procon, care a organizat acum doi ani si spectacolul integrarii Ungariei in UE", a anuntat Adriean Videanu, primarul general al Capitalei.

Pina la discursul presedintelui Traian Basescu, de la 12 noaptea, primarul Videanu va asigura coloana sonora pentru tineret, pe cind, dupa integrarea Romaniei in UE, lucrurile vor lua o intorsatura traditionala. "La inceput vor cinta trupe precum Proconsul, Voltaj, Directia 5 si Iris. Dupa miezul noptii va fi o petrecere romaneasca cu urari, colinde, cu Gheorghe Zamfir, Ion Laceanu si grupul vocal Teleormanul", a hotarit Mihaela Paun, directorul ArCuB, organizatorul spectacolului.

Basescu are podul mic

Echipele Stage Expert si Procon Event Engineering, care lucreaza de la Craciun la punerea in scena a spectacolului din Piata Universitatii, ridica zilele acestea un pod de aproximativ 30 de metri lungime in fata Teatrului National, pe care presedintele Basescu il va traversa ca sa marcheze simbolic intrarea Romaniei in istoria Uniunii Europene. "La 30 de metri e cam mic podul, dar la bani putini ai si un simbol mai mic", a ris Christian Flagge, electrician la Procon Event Engineering.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.