Familia subprefectului Florin Ungureanu a dat publicitatii, ieri, o inregistrare de trei minute si 51 de secunde care reprezinta practic ultimele momente din viata fostului inalt functionar public, transmite corespondentul NewsIn. Pe fundalul inregistrarii se aude cum subprefectul scoate arma de vanatoare dintr-o cutie de metal, o asambleaza si apoi o incarca. Mesajul se adreseaza in special sotiei sale, Oana Ungureanu si fiului sau din prima casatorie, Dragos.

"Iubita mea, imi cer iertare ca fac gestul asta, dar eu intotdeauna am fost un om puternic, un om care mi-am condus simturile (...). Am facut ce am vrut cu viata mea. Acum am fost diagnosticat cu cancerul asta si crede-ma pe cuvant ca nu pot sa te incarc cu mine cu o boala atat de grava care sa duca la o viata, de asta, chinuita a lui Eva (fetita de cateva luni a subprefectului, n.r.) si a celor ca tine. Te rog din tot sufletul sa ai grija ca Dragos sa afle ca ceea ce s-a intamplat acum nu a fost o slabiciune si nu am fost slab. Am fost un barbat puternic care mi-am luat in maini viata si am hotarat ca trebuie sa mi-o curm acum", a spus subprefectul in ultimele momente din viata lui.

In finalul inregistrarii, subprefectul o sfatuieste pe sotia sa sa-si refaca viata si sa gaseasca pe "cineva care sa aiba grija si de Eva". Potrivit apropiatilor subprefectului, acesta a inregistrat cu un reportofon mesajul de adio, caseta fiind gasita intr-o poseta a sotiei marti seara. Joi, 28 decembrie, medicii care l-au tratat pe subprefect vor da pu-blicitatii rezultatele finale ale analizelor si vor spune daca acesta suferea intr-adevar de cancer limfatic. Subprefectul Florin Ungureanu s-a sinucis in seara zilei de 19 decembrie, impuscandu-se in cap cu arma sa de vanatoare.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.