Patinoarele Capitalei au fost pline in prima zi de Craciun, iar printre cei care au venit sa verifice gheata s-a numarat si presedintele Traian Basescu.
Zeci de bucuresteni s-au dat pe gheata luni, pe cele cinci patinoare deschise anul acesta in Bucuresti.Patinoarul din Drumul Taberei i-a ademenit pe patinatori cu cateva ore de recitaluri in aer liber, sustinute luni de Alexandra Ungureanu, Anda Adam si Pavel Stratan.

Cei care a ales sa patineze in Cismigiu, pe cel mai nou patinoar al Capitalei - deschis vinerea trecuta -, au avut ocazia sa-l vada pe presedintele Traian Basescu, venit sa vada "daca patinoarul este mai frumos decat cele pe care le facea el" pe cand era primar general. Seful statului a sosit pe gheata dupa ora 20.00, s-a pozat cu admiratorii, le-a urat "Sarbatori cu bine", dar nu si-a pus patinele in picioare.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.