Ruso-americanul Vadim Don Benyatov ramane in spatele gratiilor, ca urmare a deciziei Inaltei Curti de Casatie si Justitie de a admite, cu majoritate de voturi, recursul formulat de procurori impotriva hotararii de revocare a mandatului, pronuntate de Curtea de Apel Bucuresti. Judecarea recursului a inceput, ieri dimineata, cu... o intarziere de o ora si jumatate, urmata de o suspendare solicitata de avocatii ruso-americanului, in vederea studierii dosarului. Sedinta a fost reluata dupa-amiaza, avocatii responsabilului din cadrul Credit Suisse First Boston (CSFB) aducand, in sprijinul clientului lor, tot argumente privind vicii de procedura.

Aparatorii ruso-americanului au contestat si dovezile procurorilor in cazul lui Vadim Benyatov, insuficiente in opinia lor, dar au sustinut si ca afaceristul nu ar prezenta pericol public, care sa necesite incarcerarea sa preventiva. Sotia si fiica lui Vadim Don benyatov au fost, de asemenea, prezente, ieri, la procesul de la Inalta Curte de Casatie si Justitie.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.