Scandalul "Gazeta" ia amploare dupa ce au fost facute publice noi convorbiri care dovedesc ca sefii trustului aveau legaturi stranse cu conducerea politiei clujene. Potrivit Mediafax, procurorii DIICOT arata, in propunerea de prelungire a mandatelor de arestare, ca investigatiile efectuate in cauza au probat, in mod clar, faptul ca membrii grupului infractional au fost in relatii extrem de apropiate cu parlamentari, persoane cu functii de conducere din administratia locala, magistrati, precum si cu ofiteri din cadrul Politiei Romane.

O convorbire dintre Ioan Otel, directorul de investigatii al "Gazetei de Cluj", arestat in dosar, si comisarul sef Teodor Pop, adjunctul sefului IPJ Cluj, inregistrata de procurori in 17 ianuarie 2006, se refera la un fost politist, Floricica Cornea, care, in ianuarie, facea parte din Corpul de Control al Ministerului Apelor si Padurilor.

Cms. sef Teodor Pop: Sa traiti, dom’ comandant!
Ioan Otel: Ce faci, sefu’?
TP: Uite, amu’ am intrat in birou.
IO: No, stii unde-i p...a asta de Floricica?
TP: Ce-i cu el, ma?
IO: E ala de la Corpul de Control al Ministerului Apelor si Padurilor...
TP: O, Doamne fu....-l!
IO: Ii in control la astia de la Romsilva (Directia Silvica Cluj)...
TP: Da, da, da.
IO: No, fii atent la p...a asta. L-am sunat si pe Nelu (chestorul Nelu Pop, fostul sef al Inspectoratului de Politie al Judetului Cluj, acum sef al Inspectoratului General al Politiei de Frontiera) si i-am zis sa aiba grija ca asta (Floricica Cornea) ii un bandit. O zis ca io-s un infractor, ma...
TP: Du-te, ma...
IO: O zis ca toti din Politia Cluj suntem infractori. Si o mai zis ca el o vrut s-o despice in doua, da’ n-o reusit din cauza comandantilor.
TP: Baga-l-as in p...a ma-sii de dobitoc!


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.