Senatorul PD a fost ispitit cu aceasta suma pentru a-si retrage o lege, insa refuza sa precizeze persoana care i-a oferit-o. in schimb, a anuntat imediat "Cotroceniul"
Senatorul PD Marius Marinescu a declarat, ieri, ca, in vara acestui an, un "demnitar din parlament" i-a oferit suma de un milion de euro pentru a renunta la o initiativa legislativa care propunea delimitarea sferei de actiune a magazinelor autorizate sa vanda marfa in regim de duty-free. Marinescu dorea interzicerea duty-free-urilor in Capitala. Senatorul democrat a mai spus ca, la vremea respectiva, a informat "Cotroceniul" cu privire la faptul ca i s-a oferit mita un milion de euro.

Senatorul democrat a refuzat sa spuna clar cine este demnitarul, motivand ca nu exista martori la discutia cu pricina. El a povestit ca a fost vizitat acasa, iar persoana in cauza i-ar fi spus ca va primi banii daca accepta "ca magazinele duty-free sa ramana in Bucuresti".


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.