Curtea de Apel Bucuresti a judecat ieri cererea Parchetului de prelungire a mandatelor de arestare emise pe numele celor patru inculpati din dosarul de spionaj si tradare economica. In spatele usilor inchise, inculpatii Stamen Stanchev, Vadim Benyatov Don, Dorinel Mucea si Mihai Donciu au continuat sa-si sustina nevinovatia.

NOI PROBE

Reprezentantul Parchetului a invocat probe noi care ii acuza pe inculpati. In referatul prin care s-a cerut prelungirea mandatelor de incarcerare se vorbeste despre acte confidentiale gasite la perchezitii, despre noi interceptari telefonice desecretizate si despre declaratii incriminatorii. Anchetatorii sustin ca au descoperit acasa la Mihai Donciu, fost consilier al ministrului Comunicatiilor, Zsolt Nagy, mai multe documente confidentiale referitoare la privatizarea societatii energetice Rovinari. O alta proba invocata este depozitia invinuitului Marius Neagoe, care l-ar fi incriminat pe fostul ministru al Economiei, Codrut Seres, in cazul vanzarii a 8% din actiunile Petrom catre salariati.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.