Consiliul local Constanta a aprobat, miercuri, reintroducerea taxei de bariera pentru accesul in statiunea Mamaia, precum si alte trei taxe speciale propuse de primarul Radu Mazare. Taxa de bariera din Mamaia se va mentine la nivelul anului 2005, adica 2 RON.
Primarul a declarat ca se asteapta ca prefectul Danut Culetu sa atace in contencios administrativ introducerea acestor taxe speciale."Il asteptm sa atace si ne vom judeca cu el. De data aceasta, nu numai ca avem dreptate, ci si o legislatie care ne permite in mod expres sa introducem taxe speciale", a afirmat Radu Mazare. Sefa de cabinet a prefectului, Corina Cusa, a declarat ca Prefectura asteapta sa i se remita hotararea de consiliu local si documentele aferente pentru a stabili daca institutia va proceda la demararea unei actiuni in instanta. Prefectul Danut a reusit, in 2005, sa blocheze in justitie taxele speciale impuse de primarul Radu Mazare, introduse din anul 2001.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.