Avocata Mariana stefan (n.r.-cea care o reprezinta pe Mihaela Balanel, sora lui Bogdan Iancu, cel care a fost impuscat in cap de pilotul Adrian Iovan) a depus ieri la inalta Curte de Casatie si Justitie, documentele care sa sustina cererea de stramutare a procesului prin care familia lui Bogdan Iancu a contestat NUP-ul dat de procurori lui Iovan. Mariana stefan si-a motivat actiunea prin care cere stramutarea procesului, prin faptul ca ar exista dubii privind impartialitatea instantei deoarece, potrivit avocatei, la Curtea de Apel lucreaza ca judecator Georgeta Sarbu, sotia lui Cristian Sarbu, unul dintre avocatii lui Adrian Iovan.

Totodata, aparatoarea Mihaelei Balanel considera ca asupra acestui caz s-a exercitat o imensa presiune mediatica, iar autorul crimei din Primaverii si sotia sa (n.r.-creatoarea de moda Romanita Iovan) se bucura de un statut social ce va face in continuare ca acest proces sa fie prezentat insistent si deformat in mass-media. Reamintim ca Bogdan Iancu a fost impuscat mortal in cap, cu o pusca de vanatoare in noaptea de 5 spre 6 octombrie 2005, de catre sotul Romanitei Iovan. Iancu se afla in casa familiei Iovan prin efractie si cu intentia de a fura. Barbatul avea 27 de ani si fusese condamnat de mai multe ori pentru hotie.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.