Fostul prefect de Iasi, Radu Prisacaru, si presupusii sai complici - fostul sef al Agentiei Domeniilor Statului, Flavius Ionita, avocatul Toni Baltag si omul de afaceri Cristian Maftei - vor ajunge in fata magistratilor, ca urmare a finalizarii anchetei DNA. Trimis in judecata pentru luare de mita si complicitate la aceeasi infractiune, Prisacaru va fi cercetat in continuare intr-un alt dosar, intrucat anchetatorii au indicii ca fostul prefect ar mai fi comis si alte fapte de coruptie.

Conform rechizitoriului, Radu Prisacaru, in calitate de prefect al judetului Iasi si presedinte al Comisiei judetene pentru aplicarea Legii nr. 247/2005, impreuna cu Flavius Ionita, a conditionat emiterea unui titlu de proprietate asupra unui teren de 16 hectare, precum si a unei hotarari de schimbare a amplasamentului, de primirea din partea viitorului proprietar a unei suprafete de trei hectare din cele 16.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.