Cetateanul bulgar Stamen Stanchev, acuzat de spionaj in domeniul marilor privatizari de interes national, a cerut ieri revocarea arestarii sale. El invoca incalcarea prevederilor legale si isi va putea sustine solicitarea la Curtea de Apel Bucuresti la data de 12 decembrie. In sala de judecata a fost prezent ieri si consulul Bulgariei la Bucuresti, Todor Marinov, care a avut o scurta intrevedere cu Stanchev. Oficialul a declarat ca procedeaza in acest fel de fiecare data cand un conational are probleme cu justitia romana.

"TRADATORI"

Bulgarul a fost arestat preventiv impreuna cu cetateanul american Vadim Benyatov Don si cu fostii inalti functionari publici Dorinel Mucea si Mihai Donciu pentru tradare, spionaj si constituire de grup infractional organizat. Mandatele de incarcerare ale celor patru sunt valabile pana la data de 18 decembrie, daca nu vor fi prelungite la cererea Parchetului.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.